Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

Perhon metsästysseura ry

Eeronkuja 5
69950 Perho

perhon.ms@gmail.com

Kuva-albumi

hirven_vetoa_2012

hirven_vetoa_2012
Arvosana kuvasta ( 0 arvostelua ):

Kuvan tiedot:

Mahtavissa maisemissa raavahat miehet vetämässä Kivelän Artun ampumaa uros vasaa, vetämässä näyttäis olevan Koivusen Kauko, Poranen Jussi, Honkonen Matti ja Louhulan Matti. Avainsanat: Ei avainsanoja
Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva

Muut kuvat:

kaer_27.10_2kaer_27.10_2
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
syksy11 031kaer_27.10_2

Kommentit

Toivottavasti on luvat kunnossa.
Lähettäjä Martti / 25.1.2013

Susi on lihansyöjä Susi hävitettiin läntisestä Euroopasta kestämättömien vahinkojen takia. Pelkästään kirjoitetun historian aikana susi on tappanut tuhansia ihmisiä ko. alueella. Suomessa vahingot rajoittuivat satoihin ihmisiin eteläisessä osassa maata. Alueilla, missä metsästettiin, susi kunnioitti ihmistä.
Lähettäjä Ojola / 1.11.2013

Susi levittää tauteja. Vesikauhua pelätään mutta ekinokokki on salakavala. Sitä ei ole vuosikymmeniin Suomessa tavattu susien vähäisyyden takia. Nyt on tilanne muuttunut, sairastuneita saattaa olla susialueilla. Tauti todetaan yleensä ruumiinavauksessa. Tartunnan voi saada luonnon marjoista tai omasta koirasta. Tietoa löytyy Eviran sivuilta.
Lähettäjä Ojola / 1.11.2013

Ojalan tiedot perustuvat vanhoihin uskomuksiin ja mutuun. Susien ja rabieksen yhteydestä ei ole olemassa mitään näyttöä.

Ojalan kaltaisia, pelokkaita ja mörköjä näkeviä ihmisyksilöitä syntyy kun heitä on peloteltu lapsena vanhempien toimesta.
Lähettäjä Timo Lepo / 5.12.2013

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*